2022 İzmir Yılbaşı Programları

2022 İzmir Yılbaşı Programları & Galası



2022 yılbaşı akşamı eğlenebileceğiniz otel balosu eğlencesi ve İzmir restoranları için rezervasyon yaptırmaya ne dersiniz? 31 Aralık 2021'u 1 Ocak 2022'ye bağlayacak olan Yılbaşı gecesi için tüm oteller şimdiden hazırlığa başladı. Siz de yılbaşı balosu eğlencesi için kollarınızı sıvasanız iyi edersiniz.

 Daha çok nezih olsun diye herkesin tercihi İzmir yılbaşı otelleri oluyor. Otellerde hem sanatçılı yılbaşı balosu oluyor hem de menüleri çok zengin oluyor. Çoğu insanın 2022 yılbaşı programını otelden yana seçmesinin nedeni limitsiz alkol olması diyebiliriz.

 İzmir merkez otelleri ve restoranları seçerken artık insanlara çok kararsız kalıyor, içtikten sonra merkezi ulaşım noktalarında olmak onlar için tam bir eziyet o nedenle daha çok insanlar Alsancak, Konak, Kordon yerine Gaziemir ve Narlıdere gibi otoban girişlerine yakın bölgelerin otellerini tercih ediyorlar.

 Otoban bölgelerine yakın olan yılbaşı programlarını seçmek istemelerinin sebebi ise alkollü bir şekilde arabaları ile dönerken polise yakalanmamak olacaktır. O nedenle İzmir'de yılbaşı bölgesini seçmek gerçekten ayrıntı ve detay isteyen bir iş. Örneğin Gaziemir bölgesinde çok fazla polis ekibi olmadığı için insanlar bu bölgedeki otelleri tercih ediyorlar.

 2022 - 2023 İzmir en iyi 10 yılbaşı planı ve eğlence mekanı tavsiyeleri;



Ramada plaza hotel izmir 31 aralık 2022 günü 5 yıldızlı otelde güzel bir yılbaşı balosu yapmayı planlıyor. Bununla birlikte birbirinden ünlü sanatçılar İzmir'de sahne alacak eğer siz de düşünürseniz rezervasyon yaptırabilirsiniz.  Tel: 02324556000

Anemon Fuar İzmir'de sizi çok lezzetli bir menü ile çılgın yılbaşı partisi bekliyor. Eğer siz de harika sanatçıların olduğu bir eğlence ile 31/12/2021 tarihinde 2022 yılına merhaba demek istiyorsanız eğer Anemon Fuar İzmir'i tercih edebilirsiniz.

Wyndham Grand İzmir Özdilek Hotel Narlıdere yukarıda da bahsettiğim gibi otoban girişlerine yakın olduğu için cazip bölgelerden birisi bu otelde. Bu otelinde büyük balo salonları bulunuyor o nedenle İzmir'in 2022 yılına girerken tercih edilebilecek en iyi otellerinden bir tanesi diyebiliriz.

Park inn by radisson ne yazık ki otelin bir salonu olmadığı için ve express bir otel olduğu için yılbaşı balosu olmayacak o nedenle herhangi bir kutlama yapılmayacak. Yine de bilgi almak isterseniz eğer: 02324044242

Swiss otel İzmir mutlaka güzel bir yılbaşı balosu oluyor ve ayrıca ufaklı tefekli diğer restoranlarında da bir parti yapıyorlar.

İzmir'de hangi sanatçı nerede çıkıyor uygun bütçe ile en çok hangi mekanda hangi restoranda ve hangi otelde eğlenebilirim derseniz eğer sorularınızın cevabı internet değil sizsiniz. Yine de İzmir'de Alsancak, Konak, Gaziemir, Narlıdere, Bornova gibi semtlerde eğlenecek bir sürü mekan mevcut.

İzmir'in 2022 yılbaşı programları diye bir arayışa girerseniz eğer İzmir yılbaşı otellerini ve balosunu ya da galasını tercih etmenizde yarar görüyorum. En azından yılbaşında oteller daha güvenli ve sağlıklı bir hizmet veriyor.



Yorumlar