Hyatt Hotel İzmir İstinye Park İş İlanları

 İstinye Park'ın içinde oluşum gösteren Hyatt Regency Hotel İzmir için şimdiden iş ilanları yayınlanmaya başladı. Hyatt Regency İzmir Hotel ciddi anlamda işçi potansiyaline sahip 5 yıldızlı büyük bir otel olacak. Çevresinde kaya ve Ramada gibi bir çok otel Hyatt Regency İzmir İstinye Park'a açılırsa eğer Balçova bölgesine büyük hareket getireceğe benziyor.


Hyatt Hotel İzmir İstinye Park İş İlanları 2020


 Hyatt Regency İzmir İş İlanlarının başında Resepsiyonist, Önbüro Müdürü, Önbüro Şefi, Rezervasyon Sorumlusu, İnsan Kaynakları, Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı, Rezervasyonist, Bellboy, Vale, Kat Hizmetleri Personeli, Aşçıbaşı, Aşçı, Mutfak Personeli, Bahçıvan, Güvenlik, Teknik Personel gibi departmanlara personel alımı yapacak.

 Balçova otellerinin özellikle de İzmir otellerinin en iyisi olacak olan Hayatt Otel, Toplamda 27000m'lik bir zemin alanına kurulu. Hyatt Regency İzmir otel'de 400 kişiye kadar istihdam sağlanacağı söylendi.

 Hangi ünlü otel zinciri İstinye Park Avm alışveriş merkezine açılacak diye sorular vardı sanıyorum bu soruların cevabına aldık ve personel iş ilanları ile ilgili bilgiye ulaştık. Peki Hyatt Regency İzmir otele nereden iş başvurusu yapılır. İş başvurularını internet üzerinden alacak olan istinye park oteli kariyer yazılımı yanı sıra kendi web sayfasını da kullanabilir.

 Bu arada Hyatt Regency İzmir otelde personel maaşları nasıl olur sorusunun yanıtı da gerçekten asgari maaşın 2 katından aşağı olmayacağı hususunda.

Yorumlar