Uygun Fiyata Uçak Bileti Almak Zor Değil


Eminim neredeyse dünyadanın çoğunlu uçak ile seyehat etmiştir. Sürekli seyehat halinde olanlar internetten uçak rezervasyonu yaparak seyehatlarını tamamlarlar ve en büyük hedefleri uygun fiyata uçak bileti almaktır.

 Aslında uçak biletini ucuza almak öyle düşündüğünüz gibi çok zor bir şey değil o nedenle kendinizi fazla kasmanıza gerek yok. Sadece arama motorlarında kaybolmamanız gerekiyor.

 Eğer arama motorlarında en uygun bilet, ucuz uçak bileti diye arama yaparak zamanınızı boşa harcamak istiyorsanız eğer tabi siz bilirsiniz.

 Size açıkça söyleyelim, havayolu şirketleri dışında ucuza uçak bileti almak söz konusu değil. Eğer bir kaç lira ucuza bir sitede uçak bileti bulduysanız kanmayın "işlem ücreti" adı altında onu sizden fazlasıyla alacaktır.

 #Peki uygun fiyata uçak bileti almak zor değil demiştiniz bunun kolay yöntemi nedir?

Eğer hangi uçak şirketi ile uçacağınıza karar vermediyseniz yapmanız gereken Skyscanner sitenizi ziyaret etmek. Peki iş buradamı bitiyor hayır bitmiyor.

Gelin beraber ucuza uçak bileti bulalım. Öncelikle siteye gidiyorum ve özellikle yakın bir tarih için uçak bileti almak istiyorum. Daha kapsamlı olması için Tayland'ı seçtim ve tek yön olarak belirledim.
 
Uçak Rezervasyonu
 Burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey aktar ve havaalanında bekleme süresidir. Eğer aktarma çoksa ve bekleme süreniz 4 saatten fazla ise bu uçuş ne kadar ucuz olursa olsun sizin için işkence olacaktır.

 O nedenle Skyscanner üzerinden bilet alırken dikkat etmeniz gereken sol taraftaki seçeneklerden aktarmalı seçenekleri kaldırmanız.

 Tabi eğer zamanınız varsa ve param cebimde kalsın diyorsanız eğer o zaman aktarmalı mantıklı ama en fazla iki aktarma.

 Bu yazımda sizinle uygun fiyata uçak bileti nasıl alınır diye araştırdık, bir sonraki yazımda uygun fiyata otel rezervasyonu nasıl yapılır paylaşacağım.

Yorumlar