Odamax Nedir

odamax nedir
Odamax.com Ets Tur'un yeni bir girişimidir. Türkiye'de ki Booking.com açığını ciddi anlamda kapatmaya dayalı kurulan bir online rezervasyon sitesidir. Odamax.com şuanda tatil bölgelerindeki oteller odaklı çalışıyor fakat bir süre sonra şehir içi otelleride içine alarak ciddi anlamda ilerlemeyi planlıyor.

2017 itibari ile bu yıl reklam için ciddi bir bütçe ayıran ETS Tur yetkilileri odamax.com için beklentinin çok yüksek olduğunu söylediler. Bu sene turizmin ciddi anlamda Türkiye için gerilediği bir dönemde bu tür girişimler gerçekten çok fazla cesaret istiyor.

 Odamax online rezervasyon sitesiyle aynı zamanda yurtdışına da rezervasyon yapmak mümkün. Bunlarla ilgili bir çok otelle anlaşma imzalayan odamax Türkiye pazarının dışına çıkıp ilerlemeyi hedefliyor. Etstur.com sitesiyle sadece Türkiye'de ki otelleri hedef alan ETS Tur artık tüm dünyada rezervasyon alabilecek.

Şuanda beta aşamasında olan sitenin online arama motorlarında odamax yazınca çıkmaması düşündürüyor. Sadece google reklamlarıyla bir ön plana çıkmış olmaları odamax.com web sitesi için çok fazla seo çalışması yapılmadığı anlamına geliyor.

Odamax'ın yakın zamanda Türkiye için ve aynı zamanda dünya için iyi bir rezervasyon rehberi haline gelmesini umuyor.

Yorumlar