İnternetten Otel Rezervasyonu Yapamıyorum


Otel Rezervasyonu
Günümüzde internet üzerinden otel rezervasyonu yapmak bir hayli revaçta. Hatta öyle alıştık ki bazı online rezervasyon siteleri Türkiye erişim hakları kaldırıldı diye internetten otel rezervasyonu yapamıyorum şeklinde şikayetlere başladık bile.

 Neden peki beğendiğimiz bir oteli direkt arayarak rezervasyon yapmak yerine online rezervasyon sistemlerini kullanıyoruz. Sanırım cevabı çok açık güvenilebilirlik.

Ayrıca internet üzerinden online rezervasyon yaparken artık seçenekler çok fazla artmaya başladı. Örneğin sigara içilmez oda istediğiniz zaman bunu yazabiliyorsunuz ve sigara kokmayan temiz bir oda ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz.

 Bununla beraber odalar hakkında sürpriz yaşamanıza gerek yok, internetten hangi oda kaç metre kare bakarak beğenebiliyorsunuz.

 Eğer internet üzerinden rezervasyon yapamıyorum gerekçesiyle bir şikayetiniz varsa ben size bu konuda yardımcı olmak isterim.

 Öncelikle hangi site üzerinden rezervasyon yapmak istiyorsunuz. Bir kaç seçenek;Odamax.com, Expedia.com , Booking.com, Hrs.com, Hotels.com gibi seçeneklerimiz var. Bundan önce tavsiyem Trivago.com'a giderek hangi otel hangi web sitesinde daha ucuz onu bulun.

Daha sonra bu sitelere yönlendirilirsiniz ve rezervasyon yapabilirsiniz. Eğer sürekli online rezervasyon yapıyorsanız herzaman yaptğınız web sitesini tercih etmenizde yarar var çünkü sadakat programlarından yararlanırsınız.

Yorumlar