İzmir Otelleri

izmir otelleri
Ülkemizin önde gelen tatil şehirlerinden olması itibariyle İzmir’de pek çok, farklı kalitelerde otel bulunmakta. İzmir otelleri, şehir merkezinde olanlar ve sahil şeridinde olanlar olmak üzere ikiye ayırmak mümkün. Bu oteller farklı amaçlara hitap ettikleri için müşterilerine sundukları hizmetlerde farklılık göstermekte. İzmir otelleri gerek tatil için, gerekse iş seyahatlerinizde konaklama yapabileceğiniz düzeyde otellerden oluşmakta.

Oldukça fazla seçenek olduğu için kısa bir araştırma yaparak size en uygun oteli bulmanız mümkün. Bu araştırmaları gerek otellere ait web sayfalarından gerekse daha önce bu otellerde kalan yakınlarınızla konuşarak kolaylıkla yapabilirsiniz. Şehir Merkezi ve Sahil Beldelerindeki Oteller

Daha çok merkeze konumlanmış İzmir otelleri, şehirden fazla uzaklaşmadan, özellikle iş seyahati için İzmir’e gelen kişilerin tercih ettikleri oteller. Bilhassa yıllardır İzmir’in merkezinde hizmet veren ve hizmet kalitesiyle pek çok ünlünün de vazgeçilmez konaklama noktası olan Swiss Otel Efes bu konuda en önde gelen otellerden bir tanesi.

Bunun yanında özellikle yurt dışından gelen insanların tercih ettikleri, yine merkezde olan ve gerçekten İzmir’in en güzel manzarasına sahip Hilton Oteli de bu konuda en iyiler arasında. Eğer şehir merkezinden fazla uzaklaşmadan güzel bir otelde konaklama yapmak istiyorsanız da bu sefer sizin için en iyi seçenek Gaziemir'de bulunan Svalinn Hotel olacaktır.

Ayrıca İnciraltı tarafına gitmek isterseniz Wyhndham İzmir körfezi manzaralı bu otel yuvarlak yapısı ile mümkün olduğunca fazla odanın denizi görmesi amaçlanmış. Otelin hemen altında bir alışveriş merkezi mevcut. Yine Balçova’daki alışveriş merkezlerine de uzaklığı 10 dakika. İzmir Otelleri arasında belli yaşın üzerindekilerin rağbet gösterdiği bir diğer otelde Balçova’da bulunan Kaya Termal otel.

Bu oteli diğer otellerden ayıran en önemli özelliği kapalı havuzunun yer altından gelen sıcak termal sularıyla doldurulması. Bu bakımdan İzmir’in merkezindeki önde gelen termal otel ve kaplıcası olarak bilinmekte. Denizi olmasa bile termal kaplıcaları müşterilere denizi aratmayacak kalitede. Sahil beldelerinde de oldukça kaliteli oteller mevcut. Bu otellerin en başında Çeşme’de bulunan Altınyunus, Casa De Playa, Babaylon Hotel, Boyalık Beach ve Radisson Hotel de kaliteli İzmir Otelleri arasında üst sıralarda yer almakta.

Yorumlar